Home » Notícies » Tercera reunió de coordinació: balanç i pla de treball pel 3r semestre

Tercera reunió de coordinació: balanç i pla de treball pel 3r semestre

El passat 5 d’octubre es van reunir al CTFC els socis del projecte Life MixForChange per tal de coordinar les actuacions que duran a terme durant el 3r semestre del projecte. Aquestes accions permetran implementar models de gestió forestal innovadors que afavoreixin l’adaptació al canvi climàtic dels boscos mixtes mediterranis subhumits. També s’ha fet balanç de les tasques realitzades fins al moment, com el diagnòstic inicial dels rodals o el disseny de les intervencions. 

Membres de les diferents institucions que conformen el partenariat del projecte durant la reunió

 

Solsona, 05 d’octubre de 2017. La seu del CTFC ha acollit aquest matí la segona reunió de coordinació del projecte Life MixForChange que lidera aquesta entitat, en la que també han assistit membres de la resta dels socis del projecte: Centre de la Propietat Forestal, Associació de Propietaris del Montnegre i Corredor i Associació de Propietaris de la Serra de Bellmunt-Collsacabra.

A més d’establir el full de ruta per al proper semestre, en la reunió s’ha fet balanç de les accions preparatòries dutes a terme fins ara. Entre aquestes actuacions destaquen el diagnòstic inicial dels rodals, el disseny de les intervencions, la creació del comité assessor o la elaboració del material de disseminació.

En el pla de treball marcat pels propers 6 mesos (d’octubre del 2017 a març del 2018) hi figura l’aplicació dels models de gestió, els inventaris post-actuació, així com noves actuacions de networking i comunicació.