Home » Socis del projecte

Socis del projecte

Coordinador:

Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC):

El CTFC té per missió contribuir a la modernització ia la competitivitat del sector forestal, al desenvolupament rural i la gestió sostenible del medi natural, mitjançant la investigació, la formació i la transferència de tecnologia i coneixement a la societat. En aquest context, l’activitat que duu a terme està orientada a resoldre problemes relacionats amb la gestió d’ecosistemes i la interacció dels recursos naturals amb la societat, amb l’objectiu de millorar la riquesa i el benestar de les persones i la sostenibilitat del medi natural en el context de canvi global actual.

 

Socis del projecte:

Centre de la Propietat Forestal (CPF)

CPFEl Centre de la Propietat Forestal (CPF) és una entitat pública que forma part del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. El principal objectiu de l’empresa és fomentar la gestió forestal sostenible de les muntanyes de propietat privada a partir de l’ordenació forestal, els ajuts a la gestió activa i la promoció i transferència de les millors pràctiques forestals en el sector.

 

Associació de Propietaris Forestals de Serra de Bellmunt-Collsacabra (APFSBE)

head-logoLa APFSBE és una entitat privada sense ànim de lucre que agrupa propietaris de finques forestals a la serra de Bellmunt, circunstrita als muncipis dels àmbits geogràfics de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. En total do 9 municipis: Montesquiu, Sora, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora, Vidrà, Torelló, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Orís.
Els objectius de APFSBE són la gestió de les masses forestals existents a les finques dels socis, l’aplicació de plans de millora, la realització d’estudis sobre el funcionament i les problemàtiques dels boscos de la zona i la col·laboració amb altres entitats per a la prevenció d’incendis forestals, amb la finalitat de protegir i conservar els boscos i la seva biodiversitat.

 

Associació de Propietaris del Montnegre Corredor (APMC)

montnegre APMC és una associació sense ànim de lucre, l’àmbit d’actuació es desenvolupa en els municipis confrontants a la Serra del Montnegre-Corredor, suposant una superfície forestal total de 27.800 ha.
Els objectius de APMC són: unificar la veu de la propietat davant les administracions, fomentar la gestió forestal sostenible d’acord amb la naturalesa dels boscos del Montnegre i Corredor, contribuir a la revitalització de les finques, emprendre actuacions conjuntes, difondre el coneixement del Montnegre i Corredor mitjançant la realització d’estudis, organitzant trobades i editant publicacions.

 

Col.laboradors: